Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

avatar the last airbender περίληψη

Bιβλιο πρωτο:
σε αυτη τη σεζον o Aang γινεται φιλος με τον Sokka και την Katara και ανακαλυπτω την ευθύνη του να εισαι avatar.Επισης μαθαινει να δαμάζει το νερο και σωζει στο νοτιο πολο.Ακομα,ο Ζούκo κυνηγαει τον avatar μαζι με τον θειο του ,Iroh, ομως επειδη δεν τα καταφερνει ο αρχοντας της φωτιας Ozai στελνει την κορη του αζουλα να συλλάβει τον Zuko kai ton Iroh.
Βιβλιο δευτερο:
σε αυτην την σεζον o Aang εξασκείτε στο νερο δαμασμα και γνωρίζει την νεα του δασκαλα .Ο Ζούκω τωρα δεν ψάχνει να βρει τον αβαταρ γιατί είναι ένας καταζητούμενος, η Αζούλα βρισκει την Mai και την Ty lee για να τον βοηθήσουν να  πιασει τον Zouko τον Iroh και τον Avatar.Ο Appa κιζεται απο τους Dilee , Αανκγ μαθενει πως να ειναι ο αβαταρ,ο Σοκκα  βλεπει τον πατερα του και η Τοφ πεφτει σε μια παγιδα και την πιανουν, ο δασκαλος και ο εχθρος της ομως ξεφευγει,η Αζυλα πιανει την ταμαρα και τον Ζθκο και σκοτωνει τον αβαταρ Αανγ ομως η Ταμαρα με νεροδαμασμα τον φερνει παλυ στην ζωη.

 βιβλίο τρίτο:
Σε αυτό το βιβλίο ο Αανγ  και οι φίλοι  του χάνουν στο μάχη του μαβρου ηλίου έτσι βρίσκουν καταφύγιο στο ναό του ανέμου και ψάχνουν φωτοδαμαστη δάσκαλο για τον Αανγκ.την έκπληξη θα κάνει ο Ζουκο που θα παει  με την ομάδα άβαταρ και θα τους βοηθήση  να νικήσουν  τον Οζαι. Ο Ζυκό και η Κατάρα δίνουν την μάχη της ζωής τους και νικούς την Αζούλα, ο Σοκκα η Τόφ και η Σούκι σταματάν τα εροστατα και ο Αανγ νίκαι με μια εντυπωσιακή μάχη με τον Οζαι. Στο τέλος ο Αανγκ και η Κατάρα δίνουν ένα πόλη συγκινητικό και γλυκό φιλι κι έτσι τελειώνει το άβαταρ .

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

avatar the legend of korra book 2

εχω καλα νεα για εσας !
 λιπών όπως όλοι ξέρουμε ότι το πρώτο βιβλίο του
 avatar  the legend  of  korra δημοσιεφτηκε τον Απρίλιο το
δευτερο βιβλίο με όνομα πνευματα θα δημοσιευσει το 2013.Ως τότε γεια σας !