Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

άβαταρ ο θρύλος της κόρρα επεισόδιο 3

Aποκάλυψη :
Η Κόρρα , ο Μπολιν και ο Μακό εξασκούνται σκλησα ξαφνικά ο διαχειριστής του επαγεματικού πρωταθλήματος έρχετε να τους πληρώσει αλλά αντί για πληρωμή τους δίνει ένα κακό νέο πρέπει να πληρώσουν πολλα για να μπουν στον τελικό . Ο Μπολιν μπλέκει με την τριπλή απειλή και ο Αμών τους πιάνει η Κόρρα με τον Μακό ψάχνουν να τον βρουν ανακαλυπτουν το μέρος που ο Αμών θα πάρει το δαμασμα της τριπλής απειλής ευτυχώς η Κόρρα και ο Μακο ερχονται εγερος και σώζουν τον Μπολιν .

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

άβαταρ ο θρύλος της κόρρα επεισόδιο 2

ένα φύλλο στον άνεμο:
 Η Κόρρα ξεκινάει το πρωινό της , λέει στον Τενζιν ότι θέλει να πάει στο επαγγελματικό τουρνουά μαχητών,στον Τενζιν όμως δεν αρέσει αυτή η ιδέα και της απαγορεβει να πάει στο τουρνουά. Πρώτη μέρα ως ανεμοδαμασττρία ,η Κόρρα προσπαθήσει να ανεμοδαμάσει αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ στην πρώτη δοκιμασία δεν τα πάει καλά και τα παρατάει , το βραδεί ακούει το τουρνουά από το ραδιόφωνο.H δευτερη δοκιμασία της είναι ο διαλογισμός μα ούτε εκι τα καταφέρνει, το βράδυ το σκάει και πάει στο τουρνουά εκι γνωρίζει τον Μπολιν και τουν Μακό,την αλλη μέρα δοκιμάζει ξανά την πρώτη δοκιμασία ( το φύλλο στον αέρα) και δεν τα καταφέρνει. Εξαντλημένη όπως είναι ξεσπάει στον Tενζιν και μαλωνουν πολυ.Η Κόρρα το ξανά σκάει και πάει στο τουρνουά εκι ανακαλύπτει ότι ο νεροδαμαστής της ομάδας του Μπόλιν και του Μακό τα παράτησε έτσι παίρνει την θέση του ,η Kόρρα χάνει συνέχεια και πέφτει στο νερό ,ο Τενζιν ανακαλύπτει ότι είναι εκι και την μαλωνη η Κόρρα δεν τα παρατάει , σηκώνετε και μαχετε με έναν μοναδικό τρόπο ανεμοδαμασματος ο Τενζιν είναι περήφανος , ο Τενζιν με την Κόρρα τα βρίσκουν .

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

άβαταρ ο θρύλος της κόρρα επεισόδιο 1

καλωσορίσατε στην δημοκρατική πόλη
η κόρα εμφανίζεται ως παιδι και δειχνει στη συμμορια του λευκού λωτού ότι είναι η άβαταρ,τελειώνει το μαθημα του δαμασματος της φωτιάς και είναι έτοιμη για τον αέρα .
Ο Τενζιν όμως δεν θα μεινει για να την διδάξει στον βόριο πόλο,γιατί έχει πόλης δουλειές στην δημοκρατική πόλη η κόρρα προτίνει να πάει εκεινη εκι όμως ο λευτών λωτός δεν την αφήνει. Eτσι η κόρα το σκάει και πάει στην δημοκρατική πόλη εκι μπλέκετε σε πόλης ζημιές και πάει στο αστυνομικό τμήμα όπου η κόρη της Τοφ της κάνει ανάκριση ο Τενζιν παίρνει τις ευθύνες και αποφασίζει να στειλει την κόρρα στον νότιο πόλο τελικά αλλάζει γνώμη και την αφήνει να μεινει. 

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

πότε αρχίζει το Άβαταρ ο θρύλος της Κόρρα

Υπέροχα νέα παιδιά ! στις 14  Σεπτεμβρίου (Παρασκευη) το Άβαταρ ο θρύλος της Κόρρα δίνει πρεμιέρα! ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση! 5  ημέρες από τώρα !!!!!!!!!!